Cautare

697 de rezultate pentru "nr de tel dambovita romtelecom" (3.48 secunde)
Listarea la Bursa presupune ca orice schimbare majora de la nivelul unei companii tranzactionate sa fie raportata.
Mai tineti minte anii de dupa ‘89, cand inca mai persista psihoza cu telefoanele ascultate? Cand cautam cate un circuit electronic in fiecare telefon de acasa?
Cifrele de afaceri ale primelor 25 de companii private din Romania au insumat, anul trecut, aproape un sfert din Produsul Intern Brut, adica 20 de miliarde de euro, potrivit revistei "BUSINESS Magazin".
Incepand de ieri, Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova este gazda manifestarii expozitionale Electroutil 2006, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.
In topul celor mai puternice companii romanesti din 2005, realizat de revista "E-finance", figureaza pe primele locuri companii furnizoare de servicii si multinationale.
Fie ca sunt furnizori de telefonie fixa sau mobila, operatorii de pe piata ne promit de la anul servicii integrate. Astfel, acelasi operator de telefonie fixa va oferi si servicii de telefonie mobila.
Datorita faptelor sale deloc de laudat, pe care le-a comis in perioada in care profita de functia detinuta, el va fi cercetat in stare de libertate in dosarul privatizarilor. ... El a facut escrocherii grave in dosarul scurgerilor de informatii, care mai devreme sau mai tarziu au iesit la iveala.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua companiile privatizabile din subordinea ministerelor Comunicatiilor, Agriculturii, Transporturilor, Culturii, Apararii, Finantelor Publice si a RA-APPS, se prevede intr-un act normativ care va fi aprobat de Guvern, arata Mediafax.
Numerele pentru telefonia fixa vor fi formate, din februarie 2008, din zece cifre si vor cuprinde prefixul national, indicativul de arie geografica si numarul local, pentru toate apelurile locale si nationale, potrivit unui comunicat al autoritatii nationale din domeniu (ANRCTI).
Furnizorul galatean de apa rece a fost obligat de justitia galateana sa plateasca despagubiri catre SC BCR Asigurari dupa ce proprietarul unui BMW a intrat cu masina intr-o canalizare nesemnalizata de pe bulevardul Milcov.
Pana la sfarsitul anului viitor, trimiterea unei felicitari sau scrisori de Paste, Craciun sau alte ocazii, cu serviciul de corespondenta oferit de Posta Romana, va costa dublu.
Banii vor veni în luna iulie, din cauza lipsei de lichiditati.
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta112 (SNUAU) va deveni complet functional la jumatatea luni noiembrie, cand va fi posibilasi localizarea apelurilor de urgenta efectuate de pe telefoane mobile din toate retelele operatorilor.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Romania are mai putine companii in Topul 500 din Europa Centrala pentru anul 2007 (30 fata de 32, in topul anterior), dar veniturile totale au depasit 30,2 miliarde de euro (putin mai mult decat cifra cumulata a anului anterior - 29 miliarde de euro).
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
In aceasta perioada destul de dificila pentru IMM-uri, cheltuielile inteligente si atragerea de fonduri nerambursabile sunt doar doua dintre potentialele solutii pentru eficientizarea managementului. Reprezentantii mediului de afaceri din Dolj, Olt si Teleorman au participat ieri la o noua intrunire SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile), organizata la Craiova.
Piata locurilor de munca a suferit puternice transformari fata de anul trecut, oferta s-a diminuat semnificativ, iar numarul de optiuni in alegerea unei cariere s-au redus, ceea ce va atrage un efort suplimentar pentru redactarea unui CV competitiv, dar si timp considerabil pentru identificarea ofertelor adecvate pregatirii candidatului.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Restaurantul cu specific romanesc , international si turcesc ofera clientilor o gama variata de preparate si atmosfera necesara organizarii oricarui eveniment. ... Proprietarii restaurantului, oamenii de afaceri de origine turca Atilla Guncan, Cem Zeren si Mehmet Babacan doresc ca acest loc sa fie pe masura astepatarilor clientilor sai.
google-analytics.com